A Lengyel Car Impex Kft. 2003 óta van jelen a hazai alkatrész kereskedések és szervizek palettáján. A mára már több, mint 15 éves cég lendülete töretlen, fejlődése folyamatos. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy 2018-ra elmondhatjuk magunkról Közép-Európa legnagyobb Volvo bontott alkarész kereskedése lettünk.

Nem kell új alkatrészeket gyártani, ami hozzájárul egy fenntarthatóbb világhoz.  Ez által elmondhatjuk a használt alkatrész kereskedelem környezetkímélőbb is egyben! „Így Cégünk hozzá járul a környezet védelemhez s kicsit környezetvédők is vagyunk!”

Bontott alkatrész, a hazai piacon kiemelkedő alternatívát kínál az új illetve utángyártott alkatrészek piacán, mind árban, mind egyes esetekben az utángyártott alkatrész minőségében. A raktárunkban azok a Volvo autóalkatrészek találhatóak, amelyeket már eltávolítottunk az autókból s megfelelnek a szigorú ellenőrzés szabályainak. Szükség esetén Bontott alkatrész beszerelést kollégáink szakszerűen, pontosan elvégzik.

Nem csak hazai, de megannyi nemzetközi partnerrel a hátunk mögött bízvást állítjuk, ügyvezetőink elhivatottsága, valamint munkatársaink, kollégáink képzettsége egyedülálló a hazai piacon.

Engedtessék meg, hogy egy kis intermezzos poén bombával kedveskedjünk Önöknek:

Nemzetköziségünket, elhívatottságunkat mi sem bizonyítja jobban, mint:

Német: Pontosság
Svájci: Precizitás
Kínai, ázsiai: Szorgalom
Olasz üzleti szellem: Kis haszon s inkább pörgő üzlet politika.
A Svédek megalkották a svédacél fogalmát, Mi acélos tudatossággal törekszünk cégünk fejlesztésére.
S hogy vásárlóink Angol humorát is idézzük: „Tudja, nekem van A VOLVOM”.

Kívánunk további Szép napot! Kellemes böngészést az oldalunkon. Mielőbbi viszont látásra!