Volvo gyári alkatrész beszerzése cikkszám alapján.

Különleges kedvezmények 10-30%- ig.

Magyarországi raktáron, illetve Ausztriai elosztó raktáron lévő gyári Volvo alkatrészek szállítási határideje 1 nap. Amennyiben Göteborgi raktárbázison van csak készleten a megrendelt alkatrész, ennek a szállítási határideje 3-5 napra változik. Megrendelés elindítása 20-30% előleg ellenében történik, előzetesen egyeztetett árajánlat alapján.

Az eredeti alkatrészek illenek az Ön járművébe. Volvo a garancia hogy a folyamatos fejlesztés és magas minőségi követelményeknek megfelelő alkatrészek készülnek, melynek során vizsgálják az anyagukat és működőképességüket is. Ez az Ön számára azt jelenti, hogy mindig a legjobb minőséget kapja. Hatékony logisztika gondoskodik az alkatrészekhez való gyors hozzáférésről a teljes termékválaszték esetében és mindezt egy kézből.


Volvo gyári alkatrészek leváltása utángyártott alkatrészekre, melyek ár érték arányban nagyobb mozgást tesznek lehetővé.

Kedvezmények 10-20-30 akár 50%

Szállítás megrendeléstől akár 2 óra alatt is, mivel napi többszöri kiszállításunk van utángyártott partnereiknél.

Teljesség igénye nélkül egy pár utángyártó cég mely esetenként Volvo beszállító partner is egyben: Sachs, ATE, Lemförder, HELLA, BOSCH, Ruville, INA,  Valeo, Magneti Marelli….